Διάτρητα Ρολά Επίπεδης Διατομής RD_115

Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας είναι κατάλληλα για γκαράζ, καταστήματα, βιομηχανικούς ή εμπορικούς χώρους, συνδυάζοντας την μέγιστη ασφάλεια του χώρου με την δυνατότητα προβολής.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 

Κατασκευάζονται από επίπεδη γαλβανισμένη λαμαρίνα διαστάσεων 11,5 cm και πάχους 0,8 mm ή 1,0 mm, διάτρητη, με τρύπες πυκνής διάταξης διαμέτρου 2,0 mm. Τα διάτρητα προφίλ μπορούν να 

συνδυαστούν με τα αντίστοιχα κλειστά προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας προκειμένου να παρέχουν την επιθυμητή ορατότητα και αερισμό.


•Στην άκρη των προφίλ προσαρμόζονται ειδικές τάπες από πολυαμίδιο για μείωση της τριβής και του θορύβου.

•Το τελευταίο μέρος του ρολού (κατωκάσι) αποτελείται από γαλβανισμένη λαμαρίνα κλειστού τύπου, πάχους 1 mm και είναι ενισχυμένο με γωνιά γαλβανιζέ 30 Χ 45 Χ 3 mm για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ στο σημείο που εφάπτεται με το έδαφος τοποθετείται λάστιχο PVC για περισσότερη στεγανότητα. Στο κατωκάσι τοποθετούνται επίσης ειδικές χειρολαβές για την χειροκίνηση  του ρολού, ενώ είναι δυνατή και η υποδοχή κλειδαριών ασφαλείας.

•Τα ρολά κινούνται μέσα σε οδηγούς από γαλβανισμένη λαμαρίνα, οι οποίοι  φέρουν στεγανωτικό λάστιχο και βουρτσάκι για την μείωση θορύβου και της σκόνης κατά την λειτουργία του ρολού. Οι οδηγοί αυτοί μπορεί να  είναι σχήματος ‘’Π’’ σε διαστάσεις 4,0 Χ 4,0 cm ή σχήματος ‘’Ω’’ σε διαστάσεις 7,0 Χ 7,0 cm και 7,0 X 12,0 cm, ανάλογα με το μέγεθος του ρολού.

•Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τα κατάλληλα μοτέρ, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού και την συχνότητα χρήσης του.

•Ρολά και οδηγοί βάφονται σε όποιο χρώμα RAL ηλεκτροστατικής βαφής επιθυμεί ο πελάτης.

 

ΤΥΠΟΣ

RD_115: Διάτρητο επίπεδης διατομής 0,8mm

RD_115: Διάτρητο επίπεδης διατομής 1,0 mm

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Διάτρητη γαλβανισμένη λαμαρίνα

Διάτρητη γαλβανισμένη λαμαρίνα

ΥΨΟΣ ΠΡΟΦΙΛ

11,5 cm

11,5 cm

ΒΑΡΟΣ

8.5 kg/m²

9,5 kg/m²