Ρολά Αλουμινίου με μόνωση πολυουρεθάνης RA_95

Τα ρολά από αλουμίνιο με μόνωση πολυουρεθάνης είναι κατάλληλα για βιομηχανίες, γκαράζ και αποθήκες συνδυάζοντας μεγιστη ασφάλεια, στιβαρότητα και μόνωση κατά του θορύβου και της θερμοκρασίας.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Κατασκευάζονται από αλουμίνιο διπλού τοιχώματος με μόνωση πολυουρεθάνης προ-βαμμένα ηλεκτροστατικά στις αποχρώσεις του λευκού, πράσινου (RAL 6005), μπλε (RAL5010), και γκρι(RAL7042), ενώ μπορούν να βαφτούν με ειδική επεξεργασία σε οποιοδήποτε βασικό χρώμα RAL επιθυμεί ο πελάτης. Το συνολικό πάχος του ρολού είναι 2,0 cm με το πάχος του κάθε τοιχώματος αλουμινίου να είναι 0,6 mm, ενώ το ύψος του προφίλ είναι 9,5 cm.

•Στην άκρη των προφίλ προσαρμόζονται ειδικές τάπες από πολυαμίδιο για μείωση της τριβής και του θορύβου.

•Το τελευταίο φύλλο του ρολού (κατωκάσι) αποτελείται από γαλβανισμένη λαμαρίνα κλειστού τύπου, πάχους  1 mm και είναι ενισχυμένο με γωνιά γαλβανιζέ 30x45x3 mm για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ στο σημείο που εφάπτεται με το έδαφος τοποθετείται λάστιχο PVC για περισσότερη στεγανότητα. Τοποθετούνται επίσης ειδικές χειρολαβές για την χειροκίνηση του ρολού ενώ είναι δυνατή και η υποδοχή κλειδαριών ασφαλείας.

•Τα ρολά κινούνται μέσα σε οδηγούς από γαλβανισμένη λαμαρίνα οι οποίοι φέρουν στεγανωτικό λάστιχο και βουρτσάκι για τη μείωση του θορύβου και της σκόνης κατά τη λειτουργία του ρολού. Οι οδηγοί είναι σχήματος “Π” σε διαστάσεις 40x40 cm ή σχήματος “Ω” σε διαστάσεις 70x70 cm ή 70x120 cm ανάλογα με το μέγεθος του ρολού.

•Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τα κατάλληλα μοτέρ, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού και τη συχνότητα χρήσης του.

 

ΤΥΠΟΣ

RA_95:
Αλουμίνιο με μόνωση πολυουρεθάνης

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Αλουμίνιο 0,6 + 0,6, πολυουρεθάνη

ΥΨΟΣ ΠΡΟΦΙΛ

9,5cm

ΒΑΡΟΣ

6.5kg/m²