Ρολά αλουμινίου Διπλού Τοιχώματος RA_100

Τα ρολά από αλουμίνιο βαρέως τύπου διπλού τοιχώματος είναι κατάλληλα για βιομηχανίες, γκαράζ και αποθήκες με μεγάλα ανοίγματα, μεγάλη ανεμοπίεση και με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας και μόνωσης κατά του θορύβου και της θερμοκρασίας.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Κατασκευάζονται από διελασμένα προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος, διαστάσεων 10,0 cm και πάχους 1,60 cm έκαστο.

 

•Στην άκρη των προφίλ προσαρμόζονται ειδικές τάπες από πολυαμίδιο για μείωση της τριβής και του θορύβου.

•Το τελευταίο μέρος του ρολού (κατωκάσι) αποτελείται από γαλβανισμένη λαμαρίνα κλειστού τύπου, πάχους 1,0 mm και είναι ενισχυμένο με γωνιά γαλβανιζέ 30 Χ 45 Χ 3 mm για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ στο σημείο που εφάπτεται με το έδαφος τοποθετείται λάστιχο PVC για περισσότερη στεγανότητα.  Στο κατωκάσι τοποθετούνται επίσης ειδικές χειρολαβές για την χειροκίνηση του ρολού, ενώ είναι δυνατή και η υποδοχή κλειδαριών ασφαλείας.

•Τα ρολά κινούνται μέσα σε οδηγούς από γαλβανισμένη λαμαρίνα, οι οποίοι  φέρουν στεγανωτικό λάστιχο και βουρτσάκι για την μείωση θορύβου και της σκόνης κατά την λειτουργία του ρολού. Οι οδηγοί αυτοί μπορεί να  είναι σχήματος ‘’Π’’ σε διαστάσεις 4,0 Χ 4,0 cm ή σχήματος ‘’Ω’’ σε διαστάσεις 7,0 Χ 7,0 cm και 7,0 X 12,0cm, ανάλογα με το μέγεθος του ρολού.

•Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τα κατάλληλα μοτέρ, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού και την συχνότητα χρήσης του.

•Ρολά και οδηγοί βάφονται σε όποιο χρώμα RAL ηλεκτροστατικής βαφής επιθυμεί ο πελάτης.

ΤΥΠΟΣ

RA_100:
Αλουμίνιο διπλού τοιχώματος

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Αλουμίνιο

ΥΨΟΣ ΠΡΟΦΙΛ

10,0cm

ΒΑΡΟΣ

14kg/m²